Producten voor netto potoplossing (2)

Antioxidatie

Antioxidatie

RoxFox® Productbescherming met rozemarijn Vleeswaren, saladedressings, delicatessen of gemaksvoeding - wat het ook is, consumenten waarderen vers, visueel perfect voedsel. Optimaliseer uw productkwaliteit en versheid met RoxFox®-producten. Tegelijkertijd waarborgt u uw kleurstabiliteit en kiest u voor maximale productbescherming. RoxFox® is beschikbaar in wateroplosbare of olieoplosbare varianten, en ook in de E-nummervrije variant "N". N voor natuurlijk RoxFox®-producten W-N en O-N hebben elk een harmonisch smaakprofiel, terwijl ze ook antioxidantpotentieel bieden. Behalve de vermelding van specerij of specerijextract is er geen verdere verklaring nodig bij het gebruik van RoxFox® W-N en RoxFox® O-N. Hierdoor is er geen noodzaak om een E-nummer te vermelden onder de Duitse Warenwetgeving (ZZulV). RoxFox® voordelen: Optimalisatie van productkwaliteit Optimale kleurstabilisatie Optimale verdeling van werkzame stoffen Gebruik in pekeltoepassingen Gebruik in producten met een hoog olie- en vetgehalte Voorkomt vetauto-oxidatie
Antioxidatie

Antioxidatie

RoxFox® Productbescherming met rozemarijn Vleeswaren, saladedressings, delicatessen of kant-en-klaar maaltijden - wat het ook is, consumenten waarderen vers, visueel perfect voedsel. Optimaliseer uw productkwaliteit en versheid met RoxFox®-producten. Tegelijkertijd waarborgt u uw kleurstabiliteit en kiest u voor maximale productbescherming. RoxFox® is beschikbaar in wateroplosbare of olieoplosbare varianten, en ook in de E-nummervrije variant "N". N voor natuurlijk RoxFox®-producten W-N en O-N hebben elk een harmonisch smaakprofiel, terwijl ze ook antioxidantpotentieel bieden. Behalve de vermelding van specerij of specerijextract is er geen verdere verklaring nodig bij het gebruik van RoxFox® W-N en RoxFox® O-N. Hierdoor is het niet nodig om een E-nummer te vermelden volgens de Duitse Warenwetgeving voor Additieven (ZZulV). RoxFox® voordelen: Optimalisatie van productkwaliteit Optimale kleurstabilisatie Optimale verdeling van werkzame stoffen Gebruik in pekeltoepassingen Gebruik in producten met veel olie en vet Voorkomt vetauto-oxidatie